O nama

MIRO NEKRETNINE d.o.o. - agencija za nekretnine

U agenciji MIRO NEKRETNINE d.o.o. dočekat će Vas Miro, srdačan i profesionalan posrednik koji je nakon višegodišnjeg iskustva u poslovanju s nekretninama u raznim agencijama (20 god.), odlučio okupiti vlastiti tim profesionalaca koji će biti potpuno posvećeni želji da svojim klijentima pruže što kvalitetniju uslugu. Kod nas ćete naići na toplu i prijateljsku atmosferu, skoro pa i obiteljsku, gdje ćemo s vama popričati o vašim željama, potrebama i mogućnostima. Pomno vas saslušati a onda za vas predložiti ono što mislimo, da bi iz našeg iskustva, najbliže odgovaralo vašem opisu i da bi bilo najbolje za vas. Bez brige, znamo i na što treba pripaziti i upozorit ćemo vas i ako nečega ni sami niste svjesni. Prodiskutirati ćemo dobre i loše strane nekretnine, pokazati vam njenu pravnu stranu te obići nekretninu.

U svakom slučaju sve pojedinosti oko usluga koje vršimo možete pronaći u našim Općim uvjetima poslovanja (bilo na prethodnoj poveznici bilo u našoj poslovnici).

Voljeli bismo naglasiti i to da svim klijentima pristupamo sa jednakom pažnjom jer nam je bitno da svaki nađe ono što mu najviše odgovara i da je na kraju zadovoljan a to je ujedno i nagrada za naš trud. Sreća kupca je i naša sreća!  

Što se tiče područja rada, specijalizirani smo za otok Krk i Crikveničku rivijeru jer na njemu imamo najviše iskustva pa klijentima možemo biti najviše od pomoći.

I još bismo naglasili da radimo ovaj posao iz “gušta”, jer to volimo, a uz zadovoljnog kupca to su naši najveći pokretači.
 
Stoga, ako ste u potrazi za pouzdanim partnerom s iskustvom, velikim entuzijazmom i ljubavlju prema onome što radi, onda ste došli na pravo mjesto.

Posjetite nas i pronađite kvadrat vašeg doma!